Vores Hold

Dansere på begynder niveau:
Det forventes, at du har meget lidt eller ingen kendskab til linedance. Der vil blive danset begynderdans, med grundig gennemgang 3 gange eller efter behov. Løbende vil der snige sig lidt let øvede danse ind. Det vil ske i muntert og roligt tempo, med masser af plads til lattermusklerne!

Dansere på letøvet niveau:
Det forventes, at du har danset minimum 1 år og har mod på lidt udfordring. Så kan du grundtrin, som f.eks. vine – jazzboks – chasse – rocking chair – coaster step – pivot turn – fan – rock – sailor step – paddelturn – vil det være holdet at danse på.

Det vil være danse på let øvet niveau samt enkelte svære. Der vil forekomme flere nye trin samt synkoperede trin. Trin kombinationen samt længden af dansen gør, at den virker lidt sværere.

Alle dansene vil være med grundig gennemgang af hver ny dans – et par gange eller efter behov og i roligt tempo – med ekstra luft til en god gang latter!

Dansere på Øvet niveau:
Det forventes, at du kender de fleste trin. Det vil være et hold med en noget anderledes trinkombination end på let øvet hold, så det vil være en fordel at møde op hver gang.
Der vil være grundig gennemgang af hver ny dans et par gange eller efter behov og i et roligt tempo.
De forskellige danseretninger skal nok fremkalde et stort smil på dine læber, som nok også vil kunne høres som munter latter ind imellem.

GENERELT

Generelt vil det gælde for alle hold, at man vil lære mellem 10-25 danse pr. hold/sæson, svarende til sværhedsgraden på hvert hold, samt årets danse.

Sæsonen igennem vælger klubbens instruktører de nye danse for hvert hold.  Der dukker konstant rigtig mange nye danse op, så der er rigtig meget at vælge imellem. Instruktørerne vælger ud fra sammensætningen af de hold de har og skeler til, hvad der danses meget i andre klubber, således at det er muligt at danse med i andre klubbers arrangementer.

For hver sæson vil der blive undervist i de nye “ÅRETS DANSE” samt lidt opvisningsdanse til nogle af landets største træf.

Der er bestemte danse samt tidligere “ÅRETS DANSE”, som bliver danset ude i landet, og dem tager vi løbende – så der også er lidt gamle kendte danse – som vores ben bare selv kan.